Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Charter

natisni

Ustanovni člani Rotaract kluba Nova Gorica smo se 29. novembra 2008 dobili v Gostišču Šterk.

DSC01589.JPGUstanovni večer, ki nam ga je pripravil naš botrski klub Rotary klub Nova Gorica smo preživeli v prijetni družbi. Za pester program pa sta poskrbela voditelja Anja Vodopivec ter An Krumberger, sicer tudi člana RAC NG, ter pevka Lea Sirk. 

Osredji del srečanja je bila podelitev rotaractovskih značk, podelil jih je gospod Robert Nemling, takratni guverner distrikta 1910. Tistega večera smo uradno postali peti Rotaract klub v Sloveniji in stopili v družino Rotaracta International. Pridružili smo se tisočim mladim po svetu, ki želijo biti zgled pri uresničevanju etičnih načel v poklicnem in privatnem življenju ter z mednarodnim sodelovanjem pri humanitarnih projektih prispevati k boljšemu življenju. 

Druženje in sodelovanje je pri mladinski organizaciji bistvenega pomena. Veseli smo bili, da so nam ostali Rotaractovci s svojimi izkušnjami stali ob strani že od same zamisli o ustanovitvi Rotaract kluba Nova Gorica. Njihova prisotnost na tem večeru je bila le še dodatna potrditev želje nas vseh, da s skupnimi močmi pristopimo in pomagamo pomoči potrebnim.  

Večer smo nato nadaljevali na tradicionalnem dobrodelnem gala Rotary plesu na Zemonu, ki ga vsakoletno prireja naš botrski klub. Takratni prispevki večera so bili namenjeni zagonu in prvim dejavnostim našega kluba, za katere smo vsi člani izjemno hvaležni.