Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Arhiv dogodkov

natisni
Vesela velikonočna košarica

Za vikend, 17 in 18 marec, smo izpeljali dobrodelno akcijo zbiranja živil in ostalih potrebščin. Akcija je bil skupen projekt kluba Rotaract klub Nova Gorica in Rotaract klub Gorizia, ki je združila območje obeh Goric. Veseli nas, da živimo na področju, kjer vlada velika solidarnost in je ljudem mar za sočloveka, saj se je akcija izkazala kot zelo uspešna.

več...
Krvodajalstvo

V tednu med 12. in 17 marcem bo potekal vseslovenski Rotaract projekt - Darovanje imamo v krvi. V našem klubu smo organizirali darovanje v splošni bolnišnici dr. Franca Derganca v Šempetru pri Gorici, in sicer 13. marca ob 9:30. Vabljeni, da se nam pridružite!

več...
Predavanje Apiterapija

Člani Rotaract kluba Nova Gorica smo skupaj z Rotary klubom Nova Gorica organizirali sestanek malo drugače in sicer v Goriških Brdih pri čebelarju Robertu Skubinu, ki nam je pripravil predavanje o Apiterapiji.Vreme je bilo idealno in lahko smo uživali v predavanju ob letečih čebelah okoli nas, ko nam je Robert v apiterapevstkem čebelnjaku predstavil kaj nam čebele ponujajo in kako si lahko s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo zdravje.
 

več...
Rotaract Navdih 2016

V soboto, 7. maja 2016 vas vabimo na Rotaract Navdih v restevracijo Primula v Solkanu pri Novi Gorici. Projekt smo prvič izvedli v letu 2012 z namenom, da mladim omogočimo vpogled v svet neomejenih možnosti. V ta namen na dogodku gostimo predavatelje, ki so svoje potenciale razvili, jih izkoristili, in sedaj veliko vračajo družbi. V preteklih letih je na vsakem Roatarct Navdihu preko 80 udeležencev preživelo sobotno popoldne ob poslušanju imenitnih gostov.

 

več...
Vabilo na predavanje etičnega hekerja

Danes je svetovni dan varne uporabe interneta. Koliko težav si lahko nakopljemo samo z enim klikom.....

več...
REM Istanbul 2015

Članici Rotaract kluba Nova Gorica sva se v času od 15. do 18. januarja 2015 udeležili evropskega Rotaract srečanja (REM – Rotaract European Meeting).  

več...
Goricatlon 2015

Marsikateri mimoidoči se je v soboto spraševal, kaj žene številne tekače, da v slabem vremenu vztrajajo v teku po Novi Gorici... Odgovor je Goricatlon - dobrodelni dvanajsturni tek ekip.

več...
Slovenia trip 2014

Osem udeležencev tradicionalnega tabora »Slovenia trip« se je 1. in 2. julija 2014 mudilo v Novi Gorici in okolici, kjer smo jim z navdušenjem razkazali lokalne znamenitosti.

 

več...
Predaja vodstva

Še eno uspešno leto je za nami. Tine Cenčič je 1. julijem 2014 vajeti kluba predal Moniki Sirk.

 

več...
Charter Rotaract kluba Ptuj in Rotary distriktna konferenca

V petek, 13. junija 2014, je potekal charter Rotaract kluba Ptuj. V soboto, 14. junija, pa je potekala na Ptuju Rotary distriktna konferenca.

več...
ROTARACT ŠTIPENDIST 2014

V okviru projekta Rotaract Štipendist je naš klub letos podelil štipendijo za najboljši poslovni načrt, ki so ga izdelali dijaki 3. letnika Ekonomske gimnazije (ŠC Nova Gorica, Srednja ekonomska in trgovska šola, Ekonomska gimnazija). Predstavitev poslovnih načrtov, ki so se uvrstili v finale, se je odvijala v torek, 10. junija 2014, v prostorih Mestne občine Nova Gorica.

več...
ROTARACT NAVDIH 2014

Naš klub je letos že tretje leto zapored organiziral Rotaract Navdih, katerega namen je večplasten, in sicer spodbujanje proaktivnega razmišljanja, širjenje podjetniškega duha in  mreženje med udeleženci ter uspešnimi podjetniki. 

 

več...
6. Rotaract predsedniška konferenca

Kar 14 članov našega kluba se je udeležilo 6. Rotaract predsedniške konference Rotary distrikta 1912/Slovenija, ki je potekala v soboto, 5. aprila, v prostorih hotela Plaza v Ljubljani.

 

več...
ROTARACT NEWSLETTER

Marca 2014 je končno izšel dolgo pričakovani Rotaract newsletter. To je prvi Rotaract newsletter Rotary distrikta 1912/Slovenija.

več...
NATEČAJ "Rotaract štipendist 2014"

Po uspehu lanskoletnega natečaja, Rotaract klub Nova Gorica tudi letos organizira projekt, s katerim želi nagraditi ambiciozne in kreativne dijake. Tokrat je natečaj podjetniško obarvan, saj je namenjen dijakom Ekonomske gimnazije v Novi Gorici (ŠC Nova Gorica, Srednja ekonomska in trgovska šola, Ekonomska gimnazija), nagraditi pa želimo najboljšo poslovno idejo.

 

 

več...
Motivacijski vikend

Zadnji vikend v januarju 2014 smo člani Rotaract kluba organizirali motivacijski vikend na idilični lokaciji ob jezeru Plužna pri Bovcu.

več...
GORICATLON - dobrodelna tekaška prireditev

Tudi Rotaract klub Nova Gorica s prijatelji se je v soboto, 28. decembra 2013, udeležil GOricatlON-a. Goricatlon je 12-urna tekaška prireditev z dobrodelnim ciljem. Vsa zbrana sredstva so se letos po zaključku prireditve nakazala Varstveno delovnemu centru Nova Gorica. Več o dogodku si preberite na spletni strani.

 

več...
Veseli nakupovalni voziček

VESELI NAKUPOVALNI VOZIČEK je skupni projekt Leo kluba Nova Gorica, Leo kluba Vogrsko in Rotaract kluba Nova Gorica, na katerem smo zbirali nepokvarljiva živila, pripomočke za osebno higieno, igrače in šolske potrebščine za otroke, itd. za socialno ogrožene ljudi iz naše regije. Akcija je potekala 20. in 21. decembra 2013 v Qlandiji v Novi Gorici.

več...
Dobrodelni Rotary ples

Člani smo se 7. decembra 2013 udeležili tradicionalnega dobrodelnega rotarijskega plesa na dvorcu Zemonu. Letos smo v ospredje postavili 15 let delovanje Rotary kluba Nova Gorica ter 5 let delovanja našega kluba. Zbranih je bilo 3000 EUR dobrodelnih sredstev za Varstveno delovni center Nova Gorica.

več...
Projekt »Pod strehco - Ljudska kuhinja v Ljubljani«

Projekt Pod Strehco – Ljudska kuhinja v Ljubljani je skupni projekt petih večjih humanitarnih organizacij. Izhaja iz potrebe ter spoznanja, da Ljubljana z okolico potrebuje organizirano in trajno pomoč ljudem v stiski. 

več...
V. distriktna Rotaract predsedniška konferenca

Med 8. in 10. novembrom 2013 je v Rimskim termah potekala V. distriktna Rotaract predsedniška konferenca, ki jo je organiziral Rotaract klub Celje. Udeležili smo se je tudi člani Rotaract kluba Nova Gorica.

več...
Donacija dekletu iz neurejenih družinskih razmer za njeno šolanje

Naš klub je v oktobru 2013 doniral 200 EUR za dekle, ki živi v 8-članski revni družini. Dekle je zaradi neurejenih družinskih razmer in veliko selitev šele pri 18. letih uspelo končati šolanje in se vpisati v srednjo šolo.

več...
Tabor "SLOVENIA TRIP 2013"

V našem klubu smo letos že 5. leto zapored gostili člane iz drugih Rotaract klubov po svetu. Tokrat smo poskbeli za 8 gostov, ki so prihajali iz najrazličnejših predelov sveta (Avstralija, Brazilija, Armenija, Grčija, Nemčija, Libanon, Kosovo, Egipt).

 

več...
Predaja vodstva in sprejem nove članice

S 1. julijem se prične novo rotarijsko leto. Majo Usico je nasledil Tine Cencič. V klub pa smo tega dne sprejeli tudi novo članico, Nino Glavan. Ravno tako je potekala slavnostna podelitev značk kar trem članom (Gregor Pirc, Maruša Peršolja, Nina Glavan). 

več...
Rotary distriktna konferenca

Tudi člani našega kluba smo se udeležili Rotary distriktne konference, ki je potekala v soboto, 15. junija 2013, na Bledu. Posebnost te konference je bil druženje rotarijcev z udeležbo mladih, članov Interact and Rotaract klubov.

več...
Rotaract NAVDIH 2013

Nova Gorica, 18. maj 2013. Rotaract klub Nova Gorica, ki združuje mlade med 18. do 30. Letom, je letos že drugič organiziral Rotaract navdih, katerega namen je večplasten, in sicer spodbujanje proaktivnega razmišljanja, širjenje podjetniškega duha in mreženje med udeleženci ter uspešnimi podjetniki.

več...
TWINNING

Prijateljevanje s člani Rotaract kluba Trst smo ovekovečili tudi uradno, s podpisom twinning sporazume o sodelovanju med kluboma. Svečani dogodek je potekal v soboto, 4. maja 2013, v restavraciji v svetilniku (La Lanterna) v Trstu s prečudovitim razgledom na morje ter Trst z okolico. Člani obeh klubov smo se še dodatno spoznali med sabo ter postavili dober temelj za prijateljstvo ter izmenjali morebitne predloge za sodelovanje v prihodnosti.

več...
RYLA

Naša članica Maruša Peršolja se je v tednu med 15. in 20. aprilom 2013 kot prva tuja gostja udeležila Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) sosednjega Italijanskega distrikta 2060 v kraju Castelfranco Veneto. Letos so RYLA-o organizirali že 30. leto zapored, udeležilo pa se je kar 61 mladih med 18. in 29. letom. Ryla je nosila naslov »Politika, ekonomija, vrednote: Kakšna Evropa jutri?«. 

več...
ROTARACT ŠTIPENDIST – natečaj »Reši krizo - dobi štipendijo!«

Mnogi mladi danes ne vidijo več smisla, postajajo apatični, brezvoljni. Spremembe v družbi z zapiranjem možnosti zaposlitve mladim natikajo črna očala. Da bi bil svet lepši, smo člani Rotaract kluba Nova Gorica pripravili projekt Rotaract štipendist. Da smo dijake spodbudili h kreativnosti, smo na natečaju z naslovom »Reši krizo, dobi štipendijo!«, namenjenemu dijakom goriškim zamejskim in novogoriškim srednjim šolam, podelili privlačno glavno nagrado – štipendijo v skupni vrednosti 600 € (v mesečnih zneskih po 50 EUR) in tablični računalnik.več...
SREČNI EVRO

V Rotaract klubu Nova Gorica imamo novo pridobitev – šparovček v obliki skrinjice, ki je unikatni izdelek naše članice Kristine Zimic.

več...
Predavanje "Bolezen srca: kakšen bi lahko bil svet?"

V četrtek 31. januarja 2013, je imel naš član Uroš Šinigoj predavanje na sestanku Rotary kluba Nova Gorica. Tema predavanja je bila, kakšen bi lahko bil svet, če bi uspeli izkoristiti in spraviti v prakso znanje, ki ga imamo o bolezni srca na voljo dandanes. Na predavanju se nas je zbralo okrog 20 Rotarijcev in Rotaractovcev. 

več...
Veseli nakupovalni voziček

V petek, 14. decembra, in v soboto, 15. decembra 2012, je potekal skupni projekt Rotaract kluba Nova Gorica, Leo kluba Vogrsko in Leo kluba Nova Gorica z naslovom "VESELI NAKUPOVALNI VOZIČEK". Akcija je potekala v Qlandiji v Novi Gorici.

 

 

več...
3. Distriktna predsedniška konferenca distrikta 1912

V soboto, 3.11.2012, smo v Rotaract klubu Nova Gorica organizirali 3. Distriktno predsedniško konferenco distrikta 1912. Srečanje smo organizirali v Gostišču Šterk, kjer se drugače odvijajo tudi naši redni sestanki. 

 

več...
Border trip 2012

Med 29. in 30. septembrom 2012 je v organizaciji Rotaract cluba Trieste, Rotaract cluba Gorizia – Monfalcone in našega kluba potekal Border Trip. Border Trip je namenjen vsem članom naših dveh distriktov (slovenskega 1912 ter italijanskega 2060). Trip je bil namenjen predvsem temu, da kot sosednja distrikta bolje stopimo v kontakt in bolje sodelujemo v prihodnje. S tem smo tudi dokazovali neobstojnost bivših meja, ki so nas razdruževale in pokazali, kako lahko skupnost gradimo v rotarijski družini. 

 

več...
Predaja preko sto knjig Združenju Varnih hiš

Člani našega kluba smo zbrali preko sto knjig (romani, pesniške zbirke, knjige za otroke ter ostala literatura), ki smo jih darovali Združenju Varnih hiš Nova Slovenija. Zahvale gredo še nekaterim posameznikom, in sicer Tini Hozjan, Tomiju Špacapanu in Nini Mikuš, ki so nesebično podarili knjige, ki jih niso več potrebovali.

 

več...
SLOVENIA TRIP 2012

V Rotaract klubu Nova Gorica smo 3. in 4. julija gostili osem Rotaractovcev iz vsega sveta (Kenija, Nemčija, Avstralija, Slovaška, Ukrajina, Rusija, Bosna in Hercegovina ter Poljska,), ki so se udeležili, sedaj že tradicionalnega, tabora »Slovenia Trip«. 

več...
Naš član, An Krumberger, postal DRR 2012/13

An Krumberger je postal DRR (District Rotaract Representative) in s tem nasledil predhodnika, Antona Gradiška. 

 

več...
Predaja vodstva

Slavnostna predaja vodstva se je odvila na Trgu Evrope, skupnem trgu obeh Goric.

več...
Prva konferenca Rotary distrikta 1912

V soboto 16. junija 2012, se je v Mariboru odvila prva konferenca Rotary distrikta 1912. 

več...
EUCO Moskva

Tudi slovenska delegacija se je udeležila EUCO (European Rotaract Convention) Moskva. V Rusiji se je zbralo preko 700 Rotaractovcev, ki so si ogledali Kremlin, opero v Bolshoi teatru, znameniti rdeči trg, muzej prvih poletov v vesolje, doživeli vožnjo po reki Moscow in še marsikaj. 

več...
Rotaract NAVDIH

V soboto, 5. maja 2012, smo se zbrali v Gostišču Šterk na dogodku Rotaract NAVDIH.

 

več...
Seminar PETS /SETS (Distriktna skupščina)

V soboto, 21. aprila 2012, je potekala v Portorožu prva distriktna skupščina Distrikta 1912/Slovenija. Seminar je bil namenjen bodočim predsednicam in predsednikom ter bodočim sekretarkam in sekretarjem Rotary in Rotaract klubov v tem distriktu. 

 

več...
Distriktna konferenca v Novem mestu

Distriktna konferenca v Novem mestu je potekala 10. marca 2012, s pričetkom ob 16:00.

več...
Predavanje Tomija Ilijaša z naslovom "Svilena pot"

Častni član našega kluba Tomi Ilijaš, sicer pa član našega botrskega kluba Rotary Nova Gorica in direktor podjetja Arctur, nam je predstavil predavanje z naslovom »Svilena pot«.

 

več...
Predavanje o deejay-anju (DJ) - Kristina Zimic

Kristina Zimic nam je pripravila predavanje o DJ-anju, v katerem nam je podrobneje predstavila tehnično opremo, ki je potrebna za predvajanje in miksanje elektronske glasbe.

 

več...
Predaja novoletnih daril

Nekateri člani kluba smo se zbrali na pediatričnem oddelku Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca.

več...
Predavanje: Humanitarno-medicinska odprava Uganda

Na sestanku našega botrskega kluba so trije od petih zdravnikov, ki so se odpravili v Afriko, predstavili humanitarno-medicinsko odpravo v Ugando. Tudi naš klub je z zbranimi sredstvi v lanskem rotarijskem letu pomagal pri odpravi.

 

več...
Skupščina

V petek, 16. decembra 2011, smo med drugim na skupščini potrdili predsednico in predsednika za prihodnji dve leti, vodstvo za prihodnje leto, uradno sprejeli v klub dva člana ter izbrali novega častnega člana.

več...
Novoletna dobrodelna košarica 2011

V soboto, 10. decembra 2011, smo postavili v Qlandiji že tradicionalno »Dobrodelno novoletno košarico«, katere namene je bil zbiranje dobrodelnih prispevkov za pediatrični oddelek Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca.

več...
Rotary Zemono ples 2011

Tudi letos smo se člani naše kluba pridružili botrskemu klubu na tradicionalnem dobrodelnem Rotary plesu na Zemonu.

več...
Izdelovanje novoletnih čestitk

Po rednem delu sestanka smo članice Rotaract kluba Nova Gorica izdelovale čestitke, ki jih bo v soboto v zameno za dobrodelne prispevke podarjeval naš klub.

več...
Predavanje o ZDA: Maj Krumberger

Naš član, Maj Krumberger, dijak 4. letnika Gimnazije Nova Gorica, nam je na sestanku pripravil predavanje o njegovem »kratkem, a sladkem« potovanju po SV obali ZDA. 

več...
Sestanek z guvernerjem distrikta

10. novembra 2011 se je upravni odbor Rotaract in Rotary kluba Nova Gorica sestal z guvernerjem distrikta 1912, g. Stankom Ojnikom.

 

več...
REM Wroclaw

Nekateri člani našega kluba so se med 29. septembro ter 2. oktobrom udeležili REMa, ki je tokrat potekal na Poljskem, in sicer v Wroclawu.

več...
Symposium Ceramicum

V četrtek, 8. septembra, smo se z veseljem odzvali vabilu v Goriška Brda, točneje na domačijo Klinec. Dolgoletno prepletanje umetnosti in vina v Medani in njeni okolici je privedlo do uresničitve še enega projekta »Symposium Ceramicum«.

 

več...
Slovenia Trip

Rotaract klubi iz Nove Gorice, Ljubljane, Novega mesta, Celja, Grosuplja in Maribora smo med 1 in 10 julijem 2011 gostili devet rotaractovcev iz devetih držav po svetu. V teh desetih dneh smo gostom razkazali našo prečudovito deželo. 

več...
Novo rotarijsko leto

S 1. julijem se prične novo rotarijsko leto. Katjuša Leban je nasledila Tomaža Gregoriča.

več...
Potopisno predavanje: Petra Šinigoj

Petra, zdravnica, ki z veseljem pobegne v tuje kraje, nam je predstavila potopisno predavanje z naslovom »Od džungle do visokogorskih puščav - potepanje po Peruju in Boliviji«.

več...
Charter distrikta 1912

Kot je povedal prvi guverner distrikta 1912, g. Stanko Ojnik: »Želeli smo in zgodilo se je -  distrikt 1912, v katerega so združeni vsi slovenski klubi«. 

več...
Dobrodelni večer humorja

27. maja 2011 smo uspešno izpeljali dobrodelni večer humorja z Natašo Tič Ralijan in Mojco Partljič ter predali donacijo v vrednosti 800 € Varstveno delovnemu centru Nova Gorica (enota Stara Gora) za pomoč pri nakupu rehabilitacijskih pripomočkov. 

 

več...
Predavanje: Niko Gorjup

Niko Gorjup, sicer magister teoretske fizike, nam je predaval o vplivih padca meteorita na magnetno polje Zemlje. Pokazal nam je tudi terensko delo iz ekspedicije v Kanadi, ki se jo je udeležil poleti 2010. 

 

več...
Rotary One (Rotary club Chicago)

Nekateri člani našega kluba smo se udeležili sestanka našega botrskega Rotary kluba Nova Gorica. Gospod Glavan, član Rotary kluba Ljubljana, nam je skozi film podrobneje predstavil Rotary/One, prvi Rotary klub, ki je bil ustanovljen leta 1905 v Chicagu.  

več...
Predavanje: Tomaž Gregorič

Naš predsednik, Tomaž Gregorič, je pripravil predavanje o knjigi »Sprožilci« (ang. Triggers) avtorja Josepha Sugarmana.

 

več...
Predavanje Katjuša Leban

Katjuša Leban nam je predstavila diplomsko nalogo, ki jo je zagovarjala leta 2009, in sicer »Preobrazba intimnosti in spremembe v partnerskih razmerjih«.

več...
Naš član je postal RER (Rotaract Europe Representative)

Na »Multidistrict Presidential Conference Split 2011« v Splitu smo izvolili nov board za naslednje rotarijsko leto, ko bo Slovenija svoj distrikt. Med njim je tudi naš član, Uroš Šinigoj.

 

več...
Donacija Humanitarno-medicinski odpravi UGANDA

Naš klub je daroval 400 eur Humanitarno-medicinski odpravi UGANDA.

več...
RYLA 2011

Letošnja RYLA (Rotary Youth Leadership Award) je potekala v Cerknem. V aprilu smo se tudi nekateri člani našega kluba odločili oditi na tridnevni seminar. 

več...
Predavanje Monike Sirk

Monika Sirk, študentka 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani nam je pripravila predavanje z naslovom "Je vse pravo, kar se sveti?".

več...
Predavanje Tineta Cenciča

Tine Cencič, zaposlen na Soških elektrarnah, nam je predaval o hidroelektrarnah in njenih pasteh. 

 

več...
Predavanje Uroša Šinigoja

Član našega kluba, Uroš Šinigoj, sicer študent četrtega letnika Medicinske fakultete, nam je predstavil plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo.

več...
Novoletna dobrodelna košarica

Dobrodelnost je del našega delovanja, zato smo se odločili, da tudi letos ob koncu leta 2010 postavimo stojnico z imenom »Novoletna dobrodelna košarica«. Stojnico smo imeli v Qlandiji v Novi Gorici ter na Bevkovem trgu v Novi Gorici.

več...
Dobrodelna monokomedija "Čistilka in predsednik uprave"

Rotaract klub Nova Gorica je OŠ Renče doniral 525 € za plačilo zimske šole v naravi otrokom iz finančno ogroženih družin.

več...
Tomaž Gregorič nasledil Ana Krumbergerja

Tomaž Gregorič je nasledil Ana Krumbergerja.

več...
SloveniaTrip

Tudi letos smo se odločili, da bomo gostili naše kolege in kolegice iz drugih Rotaract klubov po svetu.

več...
Očistimo Slovenijo

Največje prostovoljske akcije v slovenski zgodovini smo se dne, 17. aprila 2010, udeležili tudi člani našega kluba. Tako smo tudi mi poskrbeli, da bo Slovenija še lepša, predvsem pa čistejša.

več...
Dobrodelni koncert Pomladni cvet dobrote

V četrtek, 15. aprila 2010 ob 20:00 smo v polni dvorani Kulturnega doma Gorica (Italija) prisostvovali zanimivemu naboru glasbe. Nastopili so Zoran Predin, Slavko Ivančić, Gabriella Gabrielli, Mladinski pevski zbor Šempeter in pianist Nik Vuga.

več...
Velikonočna stojnica

3. aprila smo se člani našega kluba zbrali v Qlandiji v Novi Gorici z namenom, da bi predstavili dobrodelni koncert "Pomladni cvet dobrote".

več...
Izdelovanje piščančkov, barvanje pirhov

Člani smo se zbrali z namenom, da napravimo velikonočno vzdušje z barvanjem pirhov ter z izdelovanjem piščančkov iz volne.

več...
Predavanje: Maja Usico

Naša članica Maja Usico nam je predstavila svoja dela.

več...
Postavitev spletne strani

Podjetje Arctur nam je postavilo spletno stran.

več...
Predavanje: Tine Cencič

Naš član Tine Cencič nam je podrobneje predstavil potek pridobivanja električne energije v Sloveniji.

več...
Rotary dobrodelni ples - Zemono
Tudi letos smo se Rotaractovci z veseljem udeležili tradicionalnega rotarijskega gala plesa na dvorcu Zemonu pri Vipavi, ki je potekal v soboto, 12. decembra 2009 ob 19h.več...
Novoletna dobrodelna košarica

Tega dne smo zbirali donacije za nakup igrač za pediatrični oddelek Bolnišnice dr. Franca Derganca v Šempetru.

več...
Dobrodelni koncert z glasbeno skupino Abbazia

Zbrana sredstva smo podarili novogoriški OŠ, katera bodo šla za otroke iz finančno ogrožene družine, in sicer za plačilo poletne šole v naravi.

več...
Gostovanje članov Rotaract klubov iz drugih držav

Tudi v Novi Gorici smo z navdušenjem sprejeli in gostili tri dni člane iz drugih Rotaractov klubov. Take priložnosti so izjemno dobro sprejete, saj ti omogočajo spoznavanje novih kultur, sklepanje novih prijateljstev, povezovanja med člani drugih Rotaract klubov izven Slovenije ter izmenjavanje izkušenj, znanj,…

več...
Predaja vodstva

An Krumberger je nasledil Andraža Fakuča.

več...
Nakup fotoaparata za VDC

Z veseljem je naš klub podaril VDC-ju fotografski aparat, katerega bodo uporabljali za obeleženje različnih aktivnosti, ki se jim dogajajo, ter za fotografiranje utrinkov iz njihovega bivanja v Varstveno delovnem centru ter izven njega.

več...
Dobrodelni koncert Pomladni cvet dobrote

V soboto, 18. aprila 2009 smo v Kulturnem domu v Novi Gorici priredili dobrodelni koncert Pomladni cvet dobrote.

več...
Terapevtsko jahanje

Ani smo skupaj z Leo klubom Nova Gorica in Vogrsko kupili celoletno karto za terapevtsko jahanje.

več...
Prva skupščina

Naša prva skupščina društva, na kateri smo pregledali delovanje kluba v zadnjem polletju in zastavili smernice, ki se jih bomo držali v prihodnjem rotarijskem letu, je potekala v soboto, 7. februarja 2009.

več...
Novoletna večerja

Organizirali smo jo z namenom, da se člani kluba med sabo bolje spoznamo ter izmenjamo izkušnje ob prijetni prednovoletni večerji.

več...
Prva dobrodelna akcija: Osnovni Šoli Dobrovo darovali računalnik

Decembra 2008 smo Rotaract klub Nova Gorica izvedli svojo prvo dobrodelno akcijo.

več...

Aktualno

Fotogalerije

Charter distrikta 1912več...