Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

REM Istanbul 2015

natisni

Članici Rotaract kluba Nova Gorica sva se v času od 15. do 18. januarja 2015 udeležili evropskega Rotaract srečanja (REM – Rotaract European Meeting).  

REM je tokrat potekal v Turčiji – gostili so nas v Istanbulu, največjem mestu te v vseh pogledih pisane države. Na turških tleh se je zbralo 520 udeležencev iz preko 40-ih različnih držav. Uradni del srečanja so spremljali ogledi znamenitosti in pestro družabno dogajanje. V pozitivnem vzdušju smo navezovali stike, si izmenjevali mnenja, načrtovali skupne projekte in spoznavali druge kulture. Ogledali smo si dih jemajoči Hagijo Sofijo in Modro mošejo, vrvežav Veliki bazar, uživali v turški kavi, slaščicah in utripu mesta – le-to še posebej zaživi v večernih in nočnih urah, ko se po İstiklalu tre množica ljudi – v enem dnevu naj bi se po tej aveniji sprehodilo do 3 milijone ljudi!

Vsi, ki želite sodelovati in doživeti evropska srečanja, ste lepo vabljeni na konferenco EUCO, ki bo potekala od 29. aprila do 3. maja v Bukarešti, in na jesenski REM v kraju Poznań na Poljskem.