Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Charter Rotaract kluba Ptuj in Rotary distriktna konferenca

natisni

V petek, 13. junija 2014, je potekal charter Rotaract kluba Ptuj. V soboto, 14. junija, pa je potekala na Ptuju Rotary distriktna konferenca.

Nekaj članov našega kluba se je udeležilo slovesne ustanovitve novega Rotaract kluba, in sicer Rotaract kluba Ptuj. Charter je potekal v Grand Hotel Primusu na Ptuju. Člani novoustanovljenega kluba so pripravili pester in zanimiv program. Med drugim so posebej za Rotaract klube organizirali igro, t.i. Rotaract lov, pri kateri si skozi različne namige, ki si jih prejel pri članih Rotaract kluba Ptuj, prišel do končnega cilja oz. nagrade. Naš klub si je prislužil zmago in za nagrado prejel simpatičnega ptujskega kurenta.

Naslednji dan je v prostorih Dominikanskega samostana na Ptuju potekala Rotary distriktna konferenca. Glavni namen te konference je bil pregled delovanja Rotary distrikta v tem rotarijskem letu ter predaja vodstva. Posebej sta delovanje Rotaract kluba in načrte za prihodnost predstavila tudi Nika Anžel, DRR, ter naš član, An Krumberger, pooblaščenec guvernerja za Rotaract. An Krumberger pa je prejel tudi zlato distriktno priznanje za uspešno povezovanje Rotary in Rotaract klubov v distriktu 1912. Ob samem koncu konference pa je sledila še predaja vodstva, in sicer je sedanjega guvernerja, g. Edija Stropnika, nasledil naslednji guverner, g. Anton Končnik, ki bo vodstvo prevzel s 1. julijem.

Takšna srečanja pa so tudi odlična priložnost za srečanje in druženja s prijatelji iz različnih Rotaract in Rotary klubov.

 

Aktualno

Fotogalerije

Predavanje o deejay-anju (DJ) - Kristina Zimicveč...