Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

ROTARACT NAVDIH 2014

natisni

Naš klub je letos že tretje leto zapored organiziral Rotaract Navdih, katerega namen je večplasten, in sicer spodbujanje proaktivnega razmišljanja, širjenje podjetniškega duha in  mreženje med udeleženci ter uspešnimi podjetniki. 

 

Dogodek, ki se je odvil 10. maja 2014 v Gostišču Šterk v Novi Gorici, je tudi letos pritegnil številne mlade iz vse Slovenije, ki so se za en popoldan preselili v svet neomejenih možnosti, s pomočjo navdihujočih zgodb štirih uspešnih posameznikov. Mlade so navdihovali: Marko Kajzer, lastnik in direktor podjetja Kampo d.o.o., Darko Dujič, direktor odgovoren za razvoj performance marketinga na Google Adriatic, Iztok Klančnik, direktor HP Slovenija, ter Slavc Grčar, solastnik in član uprave G3 Spirits. Za uvodno motivacijo pa je poskrbel poslovni svetovalec in coach, Robert Bric. Na dogodku se je predstavila tudi skupina mladih kreativcev Inatri, ki spodbuja zaposljivost posameznikov in uveljavitev inovativnega razmišljanja v novi zaposlitvi, ali skozi teamsko povezovanje oziroma z dejansko ustanovitvijo podjetja.

Dogodek je bil tudi dobrodelno obarvan, saj je Rotaract klub Nova Gorica s pomočjo sponzorjev in obiskovalcev predal donacijo v vrednosti 546 evrov za pomoč malemu Reneju (več o tem, kako lahko tudi vi pomagate Reneju, si preberite tukaj).

Tudi na letošnjem navdihu je uspelo organizatorjem s pomočjo karizmatičnih in dostopnih predavateljev ambicioznim mladim prikazati alternativo vsesplošnemu malodušju, ki vlada družbi.

 

FOTOGRAFIJE: Evgen Šuligoj in Manuel Kovšca (vse pravice pridržane)

Aktualno

Fotogalerije

Predaja vodstva in sprejem nove članiceveč...