Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

6. Rotaract predsedniška konferenca

natisni

Kar 14 članov našega kluba se je udeležilo 6. Rotaract predsedniške konference Rotary distrikta 1912/Slovenija, ki je potekala v soboto, 5. aprila, v prostorih hotela Plaza v Ljubljani.

 

Konferenčni del je potekal v dopoldanskih urah, s pričetkom ob 10. uri. Po kosilu smo prisluhnili tudi bivšemu guvernerju Otmarju Zornu, ki je predaval o klubski službi, Franci Zavrl nam je predaval o promociji Rotaracta, naš član An Krumberger pa nam je predstavil okroglo mizo, ki se je odvila v popoldanskih urah, in sicer na temo prehajanja iz Rotaracta v Rotary.

Tine Cencič je na konferenci predstavil delovanje našega kluba – izpostavil je projekt, ki smo ga pričeli v lanskem rotarijskem letu, in sicer Rotaract štipendist, Tomaž Gregorič pa je predstavil in napravil promocijo našega dogodka Rotaract navdih (povezavo do lanskega dogodka si lahko ogledate TUKAJ). Tomažu je bilo na distriktni konferenci podeljeno tudi priznanje za zaslužno delovanje v našem klubu.

Večerni del se je nadaljeval na skriti lokaciji, ki so jo člani Rotaract kluba Ljubljana razkrili ob koncu konference. Ob 20. uri smo pričeli s praznovanjem 20. obletnice ustanovitve RAC LJ, nato pa nadaljevali s plesom v maskah. Večer sta popestrila priznana glasbenika Janez Dovč in Boštjan Gombač. Ples se je zavlekel do zgodnjih jutranjih ur.

Prvih 8 fotografij ter skupinska fotografija so last Lumilaba (Sašo Manojlovič).  

Aktualno

Fotogalerije

Predaja vodstvaveč...