Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Rotaract NAVDIH

natisni

V soboto, 5. maja 2012, smo se zbrali v Gostišču Šterk na dogodku Rotaract NAVDIH.

 

Projekt Rotaract navdih je bil namenjen vsem, ki imajo talent in željo, da ustvarijo nekaj velikega, vendar se nahajajo v okolju, ki jih ne spodbuja, in nimajo mentorjev, po katerih bi se zgledovali. Zato smo se v Rotaract klubu Nova Gorica odločili, da organiziramo dogodek, na katerem so predavale tri osebe, ki so v svojem življenju talente uspele razviti in s tem veliko doprinesle družbi.

Predavatelji:

- Nedjan Brataševec: Lastnik in ustanovitelj podjetja Arc group d.o.o., ki je specializirano za izdelavo največjih in najdražjih knjig na svetu. Pred kratkim so izdelali največji in najdražji Koran na svetu 
- Otmar Zorn: Lastnik in ustanovitelj podjetij Varsi d.o.o. in Iskra zaščite d.o.o., ki se ukvarjata z zaščito električnih omrežji.
- Edvard Svetlik: Predsednik upravnega odbora in večinski lastnik družbe Hidria, ki je ena vodilnih proizvajalcev sistemov za klimatizacijo in avtomobilsko tehnologijo na svetu.

Dogodek je bil načrtovan tako, da smo se lahko s predavatelji kar najbolj zbližali. Uvod v dogodek je pripravila Brigita Pirc (National Director BNI Adria) s predavanjem o tem kako mrežiti, da od dogodka odnesemo največ koristi. Vsakemu predavanju je sledila interaktivna razprava, v kateri smo lahko sodelovali, za konec večera pa še interaktivna večerja ob kozarcu vina.

Nato je sledil žur z DJ Calixto.

 

Zahvaljujemo se vsem predavateljem, udeležencem ter sponzorjem, brez katerih večer ne bi bil popoln.

 

SPONZORJI DOGODKA:

- Gostišče Šterk

Vina Colja

- Dejan Zupančič (Podjejte NKT d.o.o. - predstavnik družbe Polycom, vodilnega svetovnega ponudnika rešitev na področju avdio in video konferenčnih rešitev), ker je prišel iz Ljubljane, da nam je uredil mikrofone)

- Trgovina Prestiž (vse za dom) iz Qlandije 

- fotografoma Juliji Černe in Sašu Manojloviču (Lumilab

Hausbrandt caffe 

- Soške elektrarne Nova Gorica

 

 

 

 

 

Aktualno

Fotogalerije

Predaja preko sto knjig Združenju Varnih hišveč...