Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Seminar PETS /SETS (Distriktna skupščina)

natisni

V soboto, 21. aprila 2012, je potekala v Portorožu prva distriktna skupščina Distrikta 1912/Slovenija. Seminar je bil namenjen bodočim predsednicam in predsednikom ter bodočim sekretarkam in sekretarjem Rotary in Rotaract klubov v tem distriktu. 

 

Iz našega kluba so se seminarja udeležili Katjuša Leban, predsednica Rotaract kluba Nova Gorica za rotarijsko leto 2011/12, Maja Usico, bodoča predsednika Rotaract kluba Nova Gorica za rotarijsko leto 2012/13, Uroš Šinigoj, ERIC za Slovenijo 2011/12 (European Rotaract Information Center) in An Krumberger, DRR Elect (Distric Rotaract Representitive) 2012/13.

 

Skozi celoten dan so potekala tako predavanja kot tudi skupne delavnice (skupinsko delo po območjih). DGE Otmar Zorn je predstavil vodstvo ter programske smernice Rotary kluba. Predstavljene so bile tudi Rotary fundacije, klubske službe, PR, klubski minimumi itd.

V popoldanskem času pa smo poslušali in sodelovali pri predavanjih o komunikaciji, mreženju in socialnih mrežah ter novosti v korporativnem upravljanju državnih podjetij.

 

 

 

Aktualno

Fotogalerije

Predavanje Tineta Cencičaveč...