Vizitka

Rotaract klub
Nova Gorica

Ajševica 13
5000 Nova Gorica

Intranet

Arctur

Distriktna konferenca v Novem mestu

natisni

Distriktna konferenca v Novem mestu je potekala 10. marca 2012, s pričetkom ob 16:00.

Konferenco je vodil DRR (District Rotaract Representative) 1912 Anton Gradišek, ki je imel tudi uvodni nagovor. Preverili smo prisotnost, potrdili zapisnik jesenske konference ter določili zapisnikarja. Nadalje sta Anton Gradišek ter Uroš Šinigoj, ERIC (European Rotaract Information Centre) v rotarijskem letu 2011/12, pripravila poročilo o delovanju njihovih funkcij. Sledile so predstavitve vseh Rotaract klubov v Sloveniji (RAC Celje, Grosuplje, Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Novo mesto ter Ajdovščine – slednji v ustanavljanju).

Pravilnik o delovanju Rotaract klubov D1912 je bil potrjen. Sledile so predstavitve kandidatov in volitve funkcij Distrikta za leti 2012/13 in 2013/14. DRR 2012/13 je postal naš član, An Krumberger. Iskrene čestitke.

Nadalje je sledilo poročilo o poletnem taboru, ki ga je pripravila naša članica Maja Usico, ki je tudi glavna koordinatorka tabora »Slovenia trip« v letošnjem letu. Razpravljali smo tudi o skupnih projektih med Rotaract klubi v Sloveniji in čezmejno sodelovanje s klubi.

Naslednja distriktna konferenca bo potekala oktobra v Novi Gorici. Ravno tako je Maja Usico prevzela organizacijo 2-dnevnega izleta »Border trip«, ki ga bomo organizirali skupaj z italijanskim distriktom 1912 in 2060.

 

Aktualno

Fotogalerije

Predavanje Monike Sirkveč...